barell

Vest

1. mart 2017.

Kapija Uspeha za Vinariju Deurić

Veliko priznanje za Vinariju Deurić, kao dokaz transparentnosti kvaliteta. Zasluženo!

Vinarija Deurić je ovogodišnji dobitnik prestižne nagrade Privredne komore Vojvodine za dostignuti kvalitet usluga. Nagradu je primio vlasnik vinarije, gospodin Mitar Deurić. Pored Vinarije Deurić, laureati najvišeg priznanja PKV su: hotel Prezident u Sremskim Karlovcima, zatim etno naselje Vrdnička Kula u Vrdniku  i Salaš Đorđević sa Palića. Predsednik PKV, g. Boško Vučurević je naglasio da su Kapije Uspeha vid podrške i podstreka svima koji svojim predanim radom iznova pospešuju kvalitet usluga, čime postaju najbolji među najboljima.

Vinarija Deurić se za svega nekoliko godina postojanja lansirala u orbitu naših najuspešnijih vinarija. Vrtoglavom brzinom i pored određenih ograničavajućih faktora (pre svega, mladi vinogradi), ova sjajna „družina iz Male Remete“ (u pitanju su mladi, obrazovani i posvećeni ljudi) postala je nezaobilazna kota na srpskom elitnom vinskom putu. Brojne nagrade na takmičenjima, pre svega u inostranstvu, to više nego jasno pokazuju. Pored brige o kvalitetu proizvoda, Vinarija Deurić od samog nastanka u praksi uspešno sprovodi sopstveno viđenje vinskog turizma. Sinteza respekta i domaćinske topline sa kojom se dočekuju zainteresovani posetioci, uz prebogat sadržaj, čini svaku posetu ovoj vinariji posebnim doživljajem. Iz tog razloga je Kapija Uspeha stigla u prave ruke.

Sama činjenica da je jedna vinarija (od četiri) laureat Kapije Uspeha, a da su još dve (od šest) – Selecta i Vinik, dobitnice plaketa za kvalitet usluga, sasvim dovoljno govori o frontalnom proboju proizvodnje, promocije i plasmana vina u žižu interesa. Pored svesti o važnosti, nije loše dobiti i neku potvrdu. Nagrade su priznanje, ali i obaveza. Obaveza svakog dobitnika nagrade je pre svega u tome da sebe i druge dodatno razvija i podstiče, te da na taj način ne ispušta status svetionika. Promociji lakoće nošenja tog statusa možete svakodnevno prisustvovati u Vinariji Deurić.

 

Profesor Dionisije

"Danas se uopšte ne isplati imati pare!"

Snowy White